2010. június 1., kedd

Karolina

Elkészültem a legújabb művemmel:


Karolinának készítettem, mert Ő (is) egy kis tündér! Engem tényleg nagyon szeret a JóIsten!

Az elkészítésével eléggé megszenvedtem. Nagyon jó ötletnek tűnt a szövegezés egészen addig, amíg el nem kezdtem felragasztgatni a betűket. Ugyanis minden betűnek még "árnyéka" is van, tehát mindet duplán kellett ragasztgatnom, és a betűk nem 10 centisek... Ilyenkor jövök rá, mennyi türelmem van.
: )
Aztán a nagy rózsaszín virágokkal is küszködtem, mert eredetileg kínai selyemvirágok, persze sárga műanyag bibékkel! Teljesen szétszedtem, újra fűztem és gyöngyöt raktam a közepébe. De megragasztani ezeket is nehéz volt! A folyékony ragasztó nem kötött elég gyorsan, és fél napig is szoríthattam volna össze a szirmokat; a pillanatragasztótól azonnal eláztak a szirmok, és az ujjamhoz kötött a virág. : ) Végül maradt a kétoldalú ragasztó. Az már bizonyított...
A folyékony gyöngyözésbe pedig kezdek belejönni. Nagyon tetszik!

6 megjegyzés:

do írta...

Aztaaaa! De szééép! Nagyon tetszik!

Szilvi írta...

Gyönyörű oldal lett!
Hol lehet ilyen betűmatricát kapni? Még sose láttam lilában.

Névtelen írta...

Gyönyörűséges! Az oldal és a kislány is!

NőiCsizma írta...

Hát éppen ez az, Szilvi! Nem matrica!!! Pippi vágta nekem kartonból. Ezért volt nehéz és időigényes felragasztani! Mert kb 2 mm szélesek csak a betűk. :)
A dicséretet pedig mindhármótoknak köszönöm!!! Sokat jelent! :)

DAnett írta...

Annyira ügyes vagy Edit! Gyönyörűségeket alkotsz ebből a Kioshi készletből, nagyon illik hozzá!!
Tüneményes a lányod :) És nagyon szépen emelted ki a virágokkal a betűmatricákkal, no szóval nekem nagyon tetszik, gyönyörű amit készítettél!

Láttam, hogy már megmutattad a 6. oldaladat, de ismét játékra hívnála - egy kis konyhai kitérőre - kukkants be kérlek hozzám :)

Edina írta...

Ahogy elnézem ez az oldal sem 10 perc alatt készült! Pfuj, már megint ezek a csúnya virágok. :-) Csodaszép!!! Egy kis Tündérhez illő!!! A felirattal elhiszem, hogy megszenvedtél a vágás sem volt egyszerű :-) (A ragasztásra már van ötletem, majd megmutatom Neked)