2010. augusztus 25., szerda

Elhavazva

Ma nagy családi ünnepség volt: összesen 2 szülinapot és 3 névnapot sikerült egyben megünnepelnünk. Többek között Zsófi 12. szülinapját is. Ő Angliában él, évente csak kétszer jön haza az apukájához, akkor viszont több hétre. Egy albumot készítettem neki ajándékba  - erről a nyárról. Úgy várja mindig, hogy hazajöhessen, hogy számolja a napokat már 2 hónappal előtte. Az albumot Altalena által felrakott videó nyomán készítettem. Sok fényképpel és kommentár címkével, ahova a család minden tagja írhat neki, akivel a nyarat töltötte.
Nehéz ezt az albumot fotókkal bemutatni, videó kellene, hogy alaposan átláthassátok - Én mégis megkísérlem a lehetetlent.......fotódömpinggel. : )
Jaj, előtte még annyit, hogy az utóbbi napokban minden szabad időmet erre az albumra és a nővérem képeslapjára szántam, ezért a Ti alkotásaitok megtekintésével el vagyok kicsit maradva. Ne haragudjatok, hogy hanyagoltalak Titeket, holnap mindent pótolok! : )
És akkor a fotók:
















Köszönöm, hogy végig nézted!
További szép hetet!

5 megjegyzés:

DAnett írta...

WOWWW! Fantasztikus vagy! Gyönyörű lett ez a minialbum. Ötletes, szépen kivitelezett és telis - tele van élményekkel. Én kiugranék a bőrőmből, ha ilyet kapnék :)
Elhiszem, hogy a többi dologgal elmaradtál miatta. Ezzel sajnos én is így vagyok. Vagy netezem, vagy befejezem a függő minialbumokat...
Ez a csoda megérte a ráfordított időt! Igazán büszke lehetsz rá!

do írta...

Hagy csatlakozzam Anetthez és én is annyit nyögnék csak ki teljes áhítattal, hogy WOWWW! Micsoda fantasztikus, kis remekmű! Csodaklassz! Minden icike-picike apró részlete csodás!

Szilvi írta...

Te aztán gyors voltál, hisz Brigi nemrég töltötte fel a videót. Szuper kis album lett!
Én mostanában csak olvasgatom a blogokat, a sajátomba még mindig nincs mit feltöltenem- csak múlna már a rosszullét.

Margó írta...

Igen, én is arra gondoltam, hogy nem is olyan régen került Brigi blogjára a videó és Te már ez alapján elkészítettél egy ilyen szuper ajándékot:-))))))))
Látod, mondtam, hogy bár nagy örömmel lennék csoporttársad a tanfolyamon, nem mehetek, mert én csak csodálni és nem csinálni tudom az ilyen alkotásokat:-)
Gratulálok!!!!!!

Ági írta...

Szia!

De jó hogy rá(d) találtam!
Ma mi is az idei vakációs élmény naplón "dolgoztunk", első ízben kellett 3 példányban beragasztanunk a sok belépőt, repülőjegy maradványt, képeslapot, fényképet, karszalagot stb mivel eddig csak nagylányomnak gyártottunk ilyet.
A legnagyobb nehézséget egyébként a szép füzet találása jelentette, sajnos ne is találtam olyat, ami megfelelt volna elképzelésemnek (tavaly bezzeg a 50 ft-os boltban leltem egyet, kár, hogy nem tankoltam fel belőle akkor)

A tiétek meseszép,igényes, kedves! Most pedig átnézem alaposabban, hátha találok valami jó ötletet!

Szia
Ági
(szintén 3 lányos)