2010. szeptember 6., hétfő

Tanfolyamok

Annyira örülök!!! Végre eljutottam a scrapbook tanfolyamra!!!
Először is péntek délután vettem részt a dobozalbum készítésen. Pár hete már szemezek vele, de mikor láttam, hogy Orsinak is milyen szuper kis album kerekedett a nyaralós fotóikból, már tudtam, hogy Én is fogok készíteni ilyet. Aztán észrevettem, hogy pont a kezdő tanfolyam előtti estén van lehetőség Gigivel és Betsivel alkotni, ezért nem tétováztam. Péntek délután elutaztam Bp-re és kerek 1 napig a hobbimnak éltem. : )

Már régóta elbűvölnek a pöttyös papírok, ezért mikor megláttam a Stúdióban ezeket a papírokat, nem is gondolkodtam, miből készítsem az Én dobozalbumomat: egyértelmű volt.
A tanfolyamon mindent kivágtam, körbevágtam és elterveztem, de már csak itthon tudtam elkészíteni.
Ilyenre sikerült:









Nekem nagyon tetszik annak ellenére, hogy nincs úgy "telepakolva", ahogy ezt tőlem megszokhattátok. De így klassznak találom. : )

A szombat pedig a kezdő tanfolyam első modulja volt. Rengeteg nemes gondolatot, praktikus tanácsokat és technikai megoldásokat kaptam Betsietől és Gigitől. Rendkívül hasznos volt számomra ez a nap is!
Sok fotót vittem magammal a gyakorlati részhez. A választható papírminták alapján Betti papagáját foglaltam oldalba. : )
Furcsa volt nekem ez az adott elrendezésterv, mert (természetesen) a jobb oldalon folyton hiányérzetem volt. : )
Ezt tudtam kihozni belőle.



5 megjegyzés:

Sapimanó írta...

Szuper! Mind a kettő nagyon szép, és színes, és nagyon illik hozzád!

Timi írta...

Nagyon klassz lett ez a dobozalbum!Nagyon szép emlék lesz!

do írta...

Annyira Te vagy mindkettő! Tök jó lett! Szuperek ezek kis egyedi díszítő elemek! Imádom őket!

Ági írta...

Gyönyörűek, órákig tudnám nézni a sajátomat is, dehát én ehhez nem érzem magam elég tehetségesnek, így a tiédben gyönyörködöm. A tanfolyamot hol találtad, ki szervezte és főleg nehéz eseteket is szívesen látnak szerinted?
Ági

H. Mária írta...

Nagyon jól néz ki! Ügyes vagy! Nehéz elkészíteni?
Szeretnélek játékra hívni, ha elfogadod. Nézzél be hozzám. :))))