2010. december 23., csütörtök

Karácsonyi képeslapok

Remélve, hogy már mindenki megkapta (aki nem, az már úgyis csak karácsony után veheti kézbe), megmutatom, milyen képeslapokat gyártottam.
Több stílust is kipróbáltam, bele vagyok szerelmesedve a horgolt csipkébe. És arra is rájöttem, hogy nem jön be nekem a klasszikus zöld-piros párosítás ezen a karácsonyon. Még most is a lilát hajtom, csak fehérrel kombinálva. Régen az ezüst volt a kedvencem, de most az arany dominál a legtöbb képeslapon.

Szinte mindegyik masnival záródik, az összesbe írtam egy karácsonyi idézetet, a családtagoknak és a közeli barátoknak pedig egy fotót is ragasztottam bele a lányaimról.
Talán ami még feltűnik és elgondolkoztat, hogy majdnem mindegyiknél a szimmetriára törekedtem... 










4 megjegyzés:

H. Mária írta...

Én ma kaptam meg a csomagot. Nagyon szépen köszönjük a kedves ajándékot. :) A gyerekek az édességet és én a dobozkát. Sok munkád lehetett vele. :) Nagyra értékelem, hogy saját kezűleg készített ajándékot készítettél részemre. Vigyázni fogok rá. A képeslap is nagyon tetszetős és kedves ajándék. Még egyszer köszönöm szépen. Kellemese karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok részetekre! Üdv. Mária

kreatívhit írta...

Nagyon klasszak!

Margó írta...

Sugárzóan szépek a képeslapjaid:-) ...látlak magam előtt, ahogy mosolyogva készíted őket!
Remélem minden rendben van, virtuális ölelést küldök!

Körmendi Ági írta...

Nagyon szépek!Gratula!