2011. július 27., szerda

Csak úgy...

Két apróságot készítettem ma.
Szörnyű erős alkothatnékom van, folyton scrapbookon jár az eszem. Viszont nincs fotónyomtatóm, kimozdulni meg most nehéz itthonról, hogy előhívassam valahol a fényképeket. Talán holnap majd meg tudom oldani, de addig is csinálnom kellett valamit!

Először is egy egyszerű kis névtáblát készítettem a bejárati ajtónkra. Egyszerűt szerettem volna és virágok nélkül, hogy még véletlenül se legyen lányos... gondolnom kellett Csizire is...



Ezt a patkót pedig Csizi találta jó pár évvel ezelőtt egyik kirándulásunk alkalmával az erdőben. Igazából soha semmit nem tudtunk kezdeni vele, mégis folyton felbukkan hol itt - hol ott... Kidobni nem akartam, ezért kitaláltam, hogy feldíszítem. : )



 

További szép hetet mindenkinek!!!

7 megjegyzés:

Réka írta...

Ez a patkó a kedvencem ... ... az egyik ismerősünk kovács és rengeteg ilyet kaptunk már tőle, de nekem a vas túl sok (papír hívőként) ... ... azt hiszem liftelni fogom ezt egyszer tőled, mert nagyon tetszik

NőiCsizma írta...

Örülök neki és megtisztelsz vele! :)

Timi írta...

Ez nagyon szuper Edit!!!! imádom a névtáblát és a patkót is!Igazán jól sikerültek!:)))

Trillucy írta...

Tényleg jó ötlet ez az ajtó névtábla Druszám! És a patkóóóó,eszméletlenül jól "megkreáltad" üGYI VAGY NAGYON! :-)

NőiCsizma írta...

Timi, Edit!
Köszönöm nektek is!

Era85 írta...

Nagyon klassz a patkó!!! Én is liftelem, persze full pasisban, mert nálunk én vagyok a kisebbség! :))) A névtábla szenzációs!!!!

Válasz nálam. :)

Zs'Art írta...

Ez a "patkolás" nagyon kalssz! Micsoda remek ötleteid vannak. :)