2012. március 2., péntek

Farzsebből

Még mindig farmermániám van.
Most ez készült leselejtezett farmerokból:








5 farmernek vágtam körbe a hátsó zsebeit, majd egymásnak hátal összeragasztgattam a párokat - így minden albumoldal két-két zsebet rejt, ahova lehet pakolni a fotókat, kommenteket. Nekem 30 fotót úgy elnyelt, hogy észe sem venni...
Az Echo Park Paper Summer Days készletét használtam díszítésnek, mert a tavalyi Balatoni nyaralásunkról szól az album.
Jó volt egy kicsit visszaemlékezni arra, hogy a lányok órákig tudtak homokozni a tűző napon; hogy Miri mindig készített magának iszappakolást; hogy mennyire rajongtak a hókristályért; hogy Tamara ki sem jött a vízből egész nap; hogy Zazi mekkorákat aludt az árnyékban, babakocsiban, stb.

És ma milyen szépen süt a nap!!!

18 megjegyzés:

Tipitá írta...

Hogy ez mekkora!!!!! Nagyon-nagyon jóóóóó!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Állati jó lett!!!! Imádom az egész koncepciót!!! FArmer őrült vagyok én is, szóval osztom. :) Gyönyörű alkotás ízig-vérig!!!! :)

Gabi írta...

Szuper ötlet !! De mivel ragasztottad össze a farmerdarabokat ? (Azt hittem, varrtad őket). És milyen ragasztót használtál, hogy a papírokat a farmerhez ragaszd ?
Nagyon tetszik az egész, főleg, és az is, hogy ennyi sok képet el lehet rejteni benne !!

Gybogi írta...

IMÁDOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! olyan édes és úúúúúgy hiányzik a nyár!

Lexy írta...

Mindig ámulatba tudsz ejteni. Egyszerűen csodás!

NőiCsizma írta...

Nagyon köszönöm!!! :)
Gabi! Sima hobbiragasztót használtam hozzá, amivel lehet textilt is ragasztani. Varrni nem akartam, mert azt csak a szélén tudtam volna (hogy a zsebek funkciója megmaradjon), az meg elég vastag lett volna egy varrógépnek és nem biztos, hogy szép.

Timi írta...

Ez nagyon tuti kis album lett Edit! Annyira egy rugóra jár az agyunk! Nekem is van egy ilyen projektem, csak én az album borítójának és hátlapjának használtam így fel a farmer zsebét. És épp tegnap tettem a pontból b pontba, szóval készül már vagy 1 éve...:P

Réka írta...

Nagyon tetszik, Edit! Igazi gyönyszem!!! :D

Margó írta...

Nesreca megfogalmazta a véleményem!!! Csodás! "P"-be tettem:-))

Merika írta...

Elállt a szavam! Eszméletlen ötlet! Nekem 3 éve van egy papírom, mert én is imádom a farmert, de ez soha nem jutott volna eszembe! Szuper vagy!

DAnett írta...

Mindig elájulok azon mennyire kreatív vagy, mennyire jól használod a szineket és a formákat!Fantasztikus ez az album is! Szájtátós, kalap emelős! Szívből gratulálok hozzá! Még sok-sok ilyet!

Trillucy írta...

Én is csak nagyra nyitott szemekkel néztem,hogy micsoda ötlet!Elképesztő,hogy az emberi agy mikre képes,ezek után bármi megvalósítható amit el tudunk képzelni! Ügyes vagy Edit! Gratulálok! :-)

Janka írta...

Szuperjó! Imádom a sötét farmeranyag és a vidám, élénk kiegészítők kontrasztját!

Era85 írta...

Ezt azóta meg akartam nézni, mióta feltetted! Eszméletlenül tetszik!!!!! A csajok fotói imádni valóak!

Zs'Art írta...

Ez valami eszméletlenül ötletes! Hogy jutnak ilyenek eszedbe? Ámulok és bámulok. És Tőled megszokottan nagyon színes és vidám. :)

NőiCsizma írta...

Nagyon köszönöm mindenkinek! :)

Kriszta (hozak) írta...

Fantasztikus!!!!!!!!

Oribori írta...

Edit! Nem tudom, hogy múltkor sikerült-e jeleznem, nem találom! Szeretnélek meglepni egy díjjal, ha elfogadod! nézz be hozzám!