2012. június 27., szerda

Keretezzünk

Pár hónappal ezelőtt Timcsó mutatta az öteletet, amit a Pinterest-en talált. Egyrészt ez is olyan volt, amiről biztosan tudtam, hogy lesz nekem is; másrészt ennek hatására regisztráltam Én is a Pinterest-en. :)

Azonnal ki is mentem vasárnap a pécsi vásárba, hogy a bolha piacon beszerezzek egy klassz, régi, kopott képkeretet.
Ez 80 X 70 cm-es! Régi, kopott, de eszem ágában sem volt átfesteni! :)
Viszont egészen eddig a falat támasztotta. Pedig Pippitől is már rég beszereztem a kis facsipeszeket...
Ma este viszont már nem vártam tovább! :)
A nyaralós képeinket csipeszeltem ki.
Az a jó benne, hogy mindig lecserélhetem a fotókat az éppen aktuálisokra. Sétálósra, kirándulósra, szülinapozósra... vagy majd a karácsonyikra év végén.
A díszítést is úgy alkottam meg hozzá, hogy kiválasztottam azt a papírkészletet, amiből majd a nyaralós albumunkat szeretném készíteni, tehát majd felhasználom abban!






7 megjegyzés:

Szilvi írta...

Jééé, ilyen nekem is van, csak aranyozott keret, ami még a nagyszüleimé volt és hozzá passzoló antik képek a felmenőkről. Csabi damilozta ki nekem és én is kis facsipeszeket használok, de a fotókat nem cserélgettem, eddig legalábbis.
Nagyon klassz, fiatalos lett a tied. (nem olyan öreges, mint az enyém, de mivel én egy majd 100 éves házban lakom, amit nagyapáék építettek és oroszlánkarmos bútorokat örököltem, ezért ez passzol)

Kriszta (hozak) írta...

Micsoda ötlet és kivitelezés!!!! Csudajól feldobja az amúgy is tök jó képeket az a pár dísz! Ilyen nekem is kell!!!! :))))

Timi írta...

Imádom!!!!!!!!! és én is régóta rakok ide-oda egy arany színű kisebb keretet, de mostmár tudom mire fogom használni! Fantasztikus, hogy megcsináltad Edit!:)))

Era85 írta...

Nagyon tetszik! Muszáj nekem is beszerezni egy ilyen keretet valahonnan!!! Nagyon hiányzik egy nagy kép az új szobánk faláról!
Köszönöm a tippet!
(és úgy irigyellek a bolhapiac végett!!! Erre ilyen nincs! :()

aaga írta...

Tavaly óta szeretnék majd én is egy ilyet, én Vajszínű blogján láttam. De én még várom az idén nyári képeket. :)
Egyébként ezt a papírkészletet én is imádom.

mronika írta...

Nagyon ötletes. Valóban fiatalos, lendületes és igazi nyári "festmény".

Dia írta...

De gyönyörű!!!! Nagyon nagy ötlet :) Főképp, mert pici a lakásunk és nehéz mindig az épp aktuális stílusunkhoz,kedvünkhöz megfelelő képek kirakása..de ez a leleményes megoldás szuper lesz nekünk is :) Még várat magára a nyaralás (3 hét múlva esedékes), de utána "rajta leszek" a témán én is :) Mint mindig, most is nagyon gyönyörűt alkottál :)