2010. április 30., péntek

A Macska

Tegnap este ihletet kaptam, és gőzerővel elkezdtem készíteni a macskás oldalamat, pedig nem ez lett volna a soron következő. Ma még 2 órát elbíbelődtem vele, mert sokféle ötletem volt, de megvalósítva már nem igazán tetszett. Most utólag is lenne pár dolog, amit máshova raknék, de így sem lett rossz. Szerintem...


A Beni és Dani felirat halovány, a macska felirat pedig még a zöld szalag háttérrel is elveszik. Mindegy. Azért legalább a gombok és a cicák jól mutatnak rajta!Köszönöm is Pippinek a cicákat, a feliratot, a napocskát és a képkeretet!
Mivel az írásom elég apróbetűsre sikerült, leírom a fotósorozat sztoriját:
Még húsvétkor a barátnőm iker fiaival elmentünk sétálni és összetalálkoztunk egy vörös cicussal. Kedves játékos cica volt, hagyta, hogy simogassuk, dögönyözzük és felvegyük. De mikor megunta, elszaladt. A gyerkőcök pedig utána! Vicces volt, ahogy a hatalmas búzamezőn kergeti a 4 kicsi a vöröst!
Az oldalt a fiúknak készítettem.

4 megjegyzés:

Tittina írta...

Szia! Nagyon jó az oldal, tetszik :)
Ha nem veszed tolakodásnak:
A macska felirat betűit át lehetne húzni/rajzolni fekete vékonyhegyű tollal, a fiúk neveinek betűit pedig körberajzolni.
Nem kell szétszedni, de láthatóbbá válik...

NőiCsizma írta...

Köszönöm, valóban jó ötlet! A fiúk neveit már ceruzával körbe rajzoltam, képzelheted, előtte mennyire (nem) látszott...
A macska feliratot akkor még valahogy feljavítom, és megmutatom majd!

Virág Éva írta...

Én a feliratokat fehérrel csinálnám meg, a fekete nem biztos, hogy jobban kiemeli a betűket. Nem kritizálásként írtam, nehogy félreértsd:)

NőiCsizma írta...

Nem udvariasságból kérdezem a véleményeteket! :)
Tényleg kíváncsi vagyok rá, Ti mit csináltatok volna másképpen! Csak így tudok fejlődni! Szükségem van a kritikátokra!
A neveket barna filccel körbe rajzoltam, szuper lett. De a macska felirattal nem jutottam előbbre. Nem akartam feketével, mert nem érzem, hogy illene az oldalhoz. De a fehér sem lesz jó, mert - bár a fotón nem látszik - az alatta lévő szalag metál fényű, és nagyon csillog! A fehér még jobban elveszne. Gondolkodom a barna csíkozáson, de még nem szántam rá magam...
Nagyon köszönöm a tanácsaitokat!