2010. április 17., szombat

A Második

Elkészültem a másodikkal!!!
Karolina keresztelője most volt húsvétkor, neki készítettem ezt az oldalt:

Bevallom, elégedett vagyok! De lehet, hogy azért, mert még csak 3 órája van készen. Lehet, hogy csak ezután kezdem majd észre venni a hibákat? Mindenesetre ha valakinek van valami észrevétele, szívesen fogadom! És egyben üdvözlöm az ismeretlen új olvasóimat is! Kellemes meglepetés voltatok! Főleg, mert csak a férjemnek szóltam erről az új blogról...
Tehát A Második: itt is ráhangolódtam a fotóra, a hangulatára, összeírtam, hogy egy keresztelőhöz mi illik, mik a jellemzői, mint például a templom, a kereszt, a galambok, az arany, a bronz, a csillogás. De ezúttal türelmesebb voltam, és amíg nem éreztem teljesnek, amíg nem volt meg minden egyes apró részlet, addig nem álltam neki vágni és ragasztani. Persze be kell vallanom, hogy rátaláltam egy tüneményes csajra a neten, aki gyönyörűséges motívumokat tud kivágni papírból. Én választhatom ki a színt és a méretet is. Ez  nagyon megkönnyítette a dolgomat. Ő készítette nekem a virágkaput, a galambokat, a keresztet, a feliratot és a képkeretet, amivel kiemeltem Karolinát.
Eltelt újabb fél óra... Még mindig tetszik...
Nektek is???

6 megjegyzés:

Tittina írta...

Nekem igen :) nagyon is. Csak igy tovabb!
Egy jo tanacs - nem kotekedes. Tuntesd fel a datumokat is az oldalaidon. Az elejen en sem szerettem; sot olyan oldalam is van, aminek meg cime sincsen :)
Amugy Krisztina vagyok - az egyik uj olvasod. :)

Edit írta...

Köszönöm! Nagyon örülök! A dátum utána nekem is eszembe jutott. Utólag pótolom.

Virág Éva írta...

Nekem is tetszik! Nagyon eltaláltad a hangulatát, a színeit, szép munka! Gratula:)

Edit írta...

Köszönöm Neked is! Nőttem 10 centit... ;)

kormendiagi írta...

Edit!Gratulálok!Nagyon tetszik a munkád!Ügyes és nagyon kreatív vagy!Puszillak szeretettel!Ági

Edit írta...

De aranyos vagy Ági!!! Ez most olyan szép meglepetés volt!