2010. május 23., vasárnap

Ovinak

Végre elkészültem az eddigi legnagyobb művemmel! Az ovinknak készítettem a 2 héttel ezelőtti óvodaszépítésről, ahol Csizi is segédkezett.


Már megint elfordította ez a szerkesztő a fotómat!!! Mit csinálok rosszul??? Segítsetek!!!

Pár részletfotó (mert megérdemli):


9 órát dolgoztam vele összesen - kiszámoltam! Én készítettem a nagy virágokat, amire büszke vagyok! Pippi kivágta nekem, Én tintáztam, hajtogattam, pödörtem és ragasztottam. Ő vágta nekem a kis virágokat is, az óriás feliratot, a madárkákat (ugye, milyen édesek?) és az alján lévő teknősbékát! Rengeteget maszatoltam a festékkel, pecsételtem, vágtam, téptem és órákat ragasztottam (a 44 nevet 2 mm-es kétoldalú ragasztóval rögzítettem, azt hittem, beleőszülök...). Kb "fél zsák" félgyöngyöt használtam el... A folyékony gyöngy technikáját még gyakorolnom kell. Irtóra tetszik, de kell hozzá kézügyesség! 
Csizinek egyre jobban tetszik, amit csinálok - ez nekem a legnagyobb dicséret!

5 megjegyzés:

DAnett írta...

Rendkívü ügyes vagy! Büszke lehetsz erre a munkádra is, megérte a ráfordított időt! Csodaszép, és nemes emléket őriz! Szívesen fogtok ránézni az biztos!

NőiCsizma írta...

Köszönöm, Anett!!! :)

do írta...

Csudaszuper lett! Nekem nagyon tetszik! A képelforgatásra meg lehet megoldás lenne, ha átállítanád a szövegrész méretét. Talán túl széles a kép.
Ányi talált rá egy szuper linket, ahol van leírás (ezt: http://coffeeteaphotography.blogspot.com/2009/10/coffeeshop-blogger-unwrapped-making.html)
vagy a draft.blogger.com-on lépsz be a blogodba és egyszerűen az új sablontervező segítségével átállítod a méretet, mint én :D
Remélem így jó lesz.

Tittina írta...

A narancs az egyik kedvenc szinem :) Nagyon szep munka, van rajta neznivalo boven. Csak igy tovabb.

(Varom a cimed!)

Es nezz be a blogomra kerlek, var ott Rad valami :)
http://tittinapocska.blogspot.com/2010/05/jatekok.html

Edina írta...

Most, hogy végre tudok megjegyzést írni bepótolom a lemaradásaimat :-) Nem is tudom, hol kezdjem - egyik munkád szebb, mint a másik!
Imádom a pillangókat a kedves kis szöveggel, a gyöngyökkel. Nagyon tetszik a megoldás a nevek feltüntetésére. A nagy virágok meseszépek, mint általában a virágaid! Csodaszép lett, látszik a 9 óra munka rajta. Biztosan méltó helyre került és az óvoda kis lakói is nagy örömmel fedezik fel a virágokat, madarakat, pillangókat rajta. Szemet gyönyörködtető! Nagyon ügyes vagy!