2010. június 15., kedd

Adél az Adrián

Már majdnem 10 napja nem alkottam semmit! Nagyon hiányzott már!!!
Ezt az oldalt a nővéremnek, Andinak készítettem. Adélka, a kislánya van rajta. Tavaly készült az Adrián a fotó, Adél olyan rajta, mint egy kis manöken! Egyszerűen muszáj volt oldalba foglalni!!!



A fotó nem igazán adja vissza az apró részleteket, ezért elárulom, hogy a középső hullámosra vágott kék kartont be csillám-poroztam. Méghozzá türkiz színűvel, hátha vissza adja kicsit a tenger csillogását...
Jobb oldalon a halacska 3D matrica, nagyon édes! A csikóhalak és a fotóra ragasztott kagylók is 3D-s dekorációk a Müllerből.
A rózsaszín virágokat és a pillangót Pippi vágta nekem. Imádom, hogy nála végtelen a választék!
És örültem nagyon, hogy végre használhattam a webáruházból rendelt fa scrapbook kereteket. Itt kékre festettem akril festékkel, és minimálisan kidekoráltam. Nekem nagyon tetszik!!!
Meg kell említenem a Rayher-es alap kartonomat is, mert csodaszép! Már nagyon szerettem volna dolgozni vele, és ehhez a fotóhoz szerintem tökéletes volt!
Holnap adom oda a nővéremnek. Remélem, tetszeni fog neki!

Most jutott eszembe: a hétvégén voltunk esküvőn, és ajándékot csomagoltam. Persze nagyon szolid lett, ahogy a menyasszony is. Az ajándékról csak ez a fotóm van:

2 megjegyzés:

hAnd-i írta...

nagyon szép oldal lett... olyan sellőkés, ahogy a tündérkékhez illik...

Virág Éva írta...

Nagyon jó kis hableányos oldal lett! Már csak Arielle hiányzik a vízből...:)meg azok a pöttyök mindenfelé...nagyon tetszik!