2010. június 6., vasárnap

Oklevél

Nnna, biztosan meg fogtok lepődni ezen a művemen! Nem pakoltam tele. : )
Nehéz volt megállnom, de sikerült.


Leánybúcsúba megyek, ahol a leendő Arának próbatételeken kell megfelelnie, hogy férjhez mehessen. Erre készítettem, annak reményében, hogy sikerül neki... A fehér papíron a szöveg alatt a hely is azért van kihagyva, hogy ott fogjuk aláírni mindannyian.
A türkiz papír sarkába fehérrel pecsételtem is, de itt sajna nem látszik. Gyorsan kellett összedobnom, nem gondolkodhattam sokat, nem is voltam igazán ráhangolódva. De már olyan régóta szemezek ezzel a türkiz papírral, boldog voltam, hogy végre használhatom. 1-2 óra száradási ideje van csak, ezért nem használhattam folyékony gyöngyöt - nagy bánatomra. De lehet, hogy más örömére... : )
Az sem látszik, hogy a fehér papíron a keret türkiz csillámpor. Élőben egy kicsit más, mint fotón. Egy icipicit szebb. : )

4 megjegyzés:

DAnett írta...

Oh, Edit, dehogy bántottál meg!! Drukkolok az álomkonyha megvalósításához szívből Nektek!! (egyébként az a szép konyha szintén nem a sajátom, csak már jó ideje azt használom... de remélem én is, hogy a saját egyszer majd ilyen lesz nekem is :D)

Puszillak és jó alkotást mára :)

Névtelen írta...

Jaj de szuper! Mekkora ötlet és milyen szép! Biztosan nagyon-nagyon fog neki örülni!

NőiCsizma írta...

Igen Adri! El voltak ájulva tőle! Meg is lepődtem, mert azért nem egy csoda...
De persze nagyon jól esett a sok dicséret! Tőled is! :)

NőiCsizma írta...

Anett! Köszönöm!!!