2010. június 30., szerda

Pippinél vendégeskedtem!!!

5 napot Budapesten töltöttünk, alkotni ezért nem volt időm, de végre találkozhattam Pippivel!!! Tündéri a csaj, imádom!!!


És elképesztő vágó-sablonjai, gépei vannak! Nemcsak a technikai felszereltsége irigylésre méltó, hanem a mennyisége is! Délelőtt a nagylányom próbálgatta a Sizzix vágógépet: zsiráfok, madarak, pillangók, elefántok, békák és hello kitty-k születtek.


Délután pedig Én próbálhattam ki, hogyan is kell készíteni a papír-motívumokat. Nálam virágok, levelek, indák születtek. Domborítottunk is rengeteget, szebbnél-szebb alkotások készültek. Ez, amit most megmutatok, csak egy picurka kis része annak, amit készítettünk. Majd méltó helyet kell találnom nekik...Na, azért a bonyolultakat Pippire hagytam! : )Ugye, milyen gyönyörűek?! Bármit ki tud vágni, nem kérhettem Tőle lehetetlent! Gyönyörű papírjai vannak, imád vágni, van ízlése, lelkiismeretes, és mellette, kedves, energikus és szórakoztató!
A gyenge fotókért elnézést, de csak most este fél 9-kor tudtam lefényképezni őket.
Szóval ezt az egészet csak azért írtam meg, hogy irigykedjetek... : DDD

5 megjegyzés:

altalena írta...

Óóóó olyan női bábut én is szeretnék!!! Írigykedek ám:D:D Nagyon örülök, hogy ilyen jó napjaid voltak:)

do írta...

Hűűű! Irigykedem is!!! Nagyon!!!

Sapimanó írta...

De gyönyörűek tényleg! Nekem is a női bábu, valamint a képkeretek a gyengéim :)

Szilvi írta...

Uh, most én is irigy vagyok, de jó neked!

Era85 írta...

És csak most akadtam erre a bejegyzésedre! Eszméletlen gyönyörűek!!!!!! Irigyellek is ám rendesen. Nagyon csodás napok lehettek!