2010. július 31., szombat

Tánc

Azon a júniusi esküvőn, amit az előző képemen örökítettem meg, Ági barátnőm panaszkodott, hogy szinte nincs is közös fotójuk mostanában a férjével. Kérte, hogy készítsünk róluk is egyet-kettőt. Hát...lett abból 32 is...
Most volt júliusban a szülinapja, így kitaláltuk Csizivel, hogy készítek Áginak egy oldalt. De nem tudtunk választani a sok fotó közül. Legyen inkább album? Nem tetszett igazán az ötlet. Akkor eszembe jutott az a kinyitható képeslap, amit egy hónapja készítettem. Lehetne minden oldalára tenni fotót!
Szóval változtattam a méreteken és így kinyitva 60 cm X 27,7 cm lett.
Vettem hozzá egy hatalmas fekete kartont, előhívattam 11 fotót (3 db 13X18-ast és 8 db 9X13-ast), méretre vágtam őket, hogy passzoljanak, és Ági szoknyájának a színeihez igazodva díszítettem lilával, türkizzel és barnával. Lila akril festékkel pecsételgettem is. Kevés selyempapír-virágot és gyöngyöt használtam csak, mert tudom, hogy Ági nem szereti a "cicomákat".



Ilyen kiterítve:


 Ilyen becsukva:



 És még egy-két ráadásfotó : )



A barna motívumok, a lakat a kulccsal, a pillangó és a selyempapír virág ismét Pippitől van, a hatalmas lila virágot és a pici párját rövidáru boltból szereztem be.

4 megjegyzés:

do írta...

Komolyan nem tudom hova ájuljak! Annyira gyöngyörűűű! és annyira ötletes! CSÚCS!

hAnd-i írta...

hu, de tetszik... nagyon ötletes, nagyon szép... nagyon ügyes...

és van egy u.i-m is... légyszives ird meg a kosa76andi kukac yahoo pont comra a cimed, elkészültem a PIF ajándékoddal :D

NőiCsizma írta...

Köszönöm!
Köszönöm!
És jaj, de jó! Jaj, de jó! Jaj, de jó!!!

kreatívhit írta...

Itt is megszemléltem ezt a szép kis munkát.