2010. szeptember 28., kedd

Végtelen képeslap - dobozban

Sziasztok!
Elkészültem az újabb megrendelt alkotásommal. : )
Búcsúajándék lesz, mert a kolléganő máshova megy dolgozni. Ezért egy kerti parti fotóiból válogattam, amihez - úgy éreztem - nagyon mennek ezek a pöttyös papírok.
Formának pedig ezt a never ending képeslapot választottam. Annyi módosítással, hogy minden méretét dupláztam, így kinyitva 20 X 24 cm-es.
Ennek a képeslapnak az a lényege, hogy folyamatosan újra és újra ki tudod nyitni, mindig egy másik oldalon találod magad.
Mutatom is az oldalait:


 Ahova az "emlék" van pecsételve, az azért maradt üresen, mert ott fogják aláírni a kollégák.





Mivel ez nem egy stabil képeslap, ami megáll az asztalon, ezért készítettem hozzá egy dobozt is, amire rátettem azt a csoportképet, ami stílusban nem illett a fenti kerti bulis fotókhoz.






És a hozzávalók:
fotókartonok, szalag, betűk: Müller; pöttyös scrapbook papírok: Lidl; selyemvirágok, félgyöngyök: QX Impex; miltonkapcsok: Rayher; üveggyöngyök: Kyk; zöld virágok: saját kezűleg; szilikonbélyegzők: JóAndi; virág formájú papírmotívumok: Pippi; horgolt csipke: rövidáru bolt.

9 megjegyzés:

do írta...

Régóta tetszik ez a képeslap, csak eddig nem tudtam hogyan kell megcsinálni. Aztán le is mondtam róla. De most, hogy megláttam a Tied újra kedvet kaptam. Nagyon tetszik!

kreatívhit írta...

Tudod Edit már többször megfordult a fejemben hogy mi lenne ha "kreatív lennél" :) ... Ez a nyitogatós képeslap is remek lett. Gratula.

Kata írta...

Fantasztikus! :)

Timi írta...

Ez valami szuper Edit! Nagyon-nagyon jó és nagyon tetszik!

Margó írta...

Tényleg fantasztikus!!!

NőiCsizma írta...

Orsi! Velem az úgy van, hogy meglátok valami szuper ötletet, jár rajta az agyam sokat, végre megcsinálom és annyira beleszeretek, hogy legszívesebben elkezdeném sorozatban gyártani. :)
Ez a képeslap annyiban nehéz, hogy nem lehet olyan díszítő elemeket használni, amik nagyon kiemelkednek. Mert akkor nem lehet hajtogatni. :(

NőiCsizma írta...

Fegya! Köszönöm! Jól esik ezt olvasni! :)
Kata! Titty! Juma! Nagyon köszönöm! Úgy örülök, hogy nektek is tetszik!!!

Balogh-Molnár Ibolya írta...

Jaj de jó! Ezer évvel ezelőtt kaptam egy ilyen szórólapot, nagyot tetszett, gondoltam majd egyszer csinálok valamit belőle. Aztán úgy elpakoltam, hogy azóta sem találom. Szóval nagyon megörültem neki hogy nálad megláttam!!! Köszi szépen!!!

Secima írta...

Hú, ez nekem nagyon tetszik. Nem csak az ötlet, hanem a megvalósítás is. Be is raktam az inspirációs linkjeim közé. Gratulálok!!!!