2012. február 9., csütörtök

Az ajándék


Az alábbi oldalakat egy kedves ismerősöm kérésére készítettem. Ő van a fotókon a két legjobb barátnőjével. Fotósorozatot kaptam az oldalak megalkotásához, abból válogattam. A fényképek már 10 évvel ezelőtt készültek - nagyon rossz minőségűek voltak. Mégis annyira jó volt velük dolgozni!!! Olyan erős kisugárzása van a fotóknak, hogy akárhányszor rájuk néztem, mindig elmosolyodtam. Tele van életkedvvel, energiával, vidámsággal és összetartozással. Ettől értékesek ezek a fotók. Egyszerűen scrapbook oldalra termettek... :)
Mindkét barátnőnek ajándék lesz a szülinapjára, ezért párban készítettem - kívánság szerint csokibarna-tejeskávé-zöld színkombinációval.
Lehet, hogy egyszer trió lesz belőle...

Az egyik:





És a párja:




Mindegyik fotó mögött rejtett zseb van a szöveges jókívánságoknak.

5 megjegyzés:

Timi írta...

Egyszerűen fantasztikus! Én nemrég kaptam egy szintén ugyanilyen felkérést, és szerintem jobban "megizzaszt" mint egy sima, magamnak készített oldal :))) Le a kalappal, hogy ilyen könnyedén alkotsz gyönyörűeket!:)

Tipitá írta...

Szépségesek! Imádom a zászlócskáidat! Annyira jók és olyan sok mindent ki lehet belőle hozni! Én mindig elfelejtem ezt a formát, amikor éppen szenvedek, csak később jut eszembe. A tortapapír is nagyon tetszik!!

NőiCsizma írta...

Köszönöm szépen!!!

Igen Timi! Én is úgy vagyok vele, hogy a másnak készített oldalakkal jóval többet dolgozom. Nagyon rá kell hangolódni. Én itt a zöld-barna kombinációval szenvedtem meg...tudod, az élénk színek állnak hozzám közelebb. :)

Tipitá! Köszönöm neked is! A zászlócskákban tényleg rengeteg lehetőség van, csak nehéz elfelejteni a szabályszerűségeket. Legközelebb biztosan eszedbe fog neked is jutni - nekem az egyik kedvencem lett mostanában.

Tamcsi írta...

Egészen biztos, hogy trió lesz belőle, persze, csak ha azt is vállalod :)

Zs'Art írta...

Egyik jobb, mint a másik. Nagyon tetszenek a kis zászlócskák díszítőelemként. Szuper lett!