2010. július 18., vasárnap

Életem első minialbuma!!!

Tegnap és ma egész nap egyedül voltam itthon! Délelőtt takarítottam és vasaltam, ebéd után pedig egészen este 6-ig ezt a mini albumot készítettem. Nagyon- nagyon élveztem! És perszer rengeteget tanultam vastagságról, ragasztásról, vágásról és az akril festékről.
Azért is volt kihívás ez az album, mert fiúknak készült, ezért nem rakhattam egyszerűen tele virágokkal (amit szeretek), hanem fiúsra, vagányra kellett kreálnom.
Először is az album-alap elkészítését itt találtam, eszerint csináltam Én is. Csak éppen nem scrapbook papírokból, hanem sima színes papírból, amit nekem kellett tintáznom, festenem, vonalaznom, maszatolnom, pacsmagolnom.
A Bingó kártyákat imádom! Altalénának köszönhetem, itt tudja bárki letölteni. Szerintem nagyon feldobja az oldalakat! Ezektől lettek igazán vagányak az oldalak!
Köszönetet kell mondanom még Pippinek: rengeteg papír-motívumát használtam fel az album oldalain. Ha ti is szeretnétek tőle bármilyen motívumot, írjatok neki bátran! Kedves, gyors és rendkívül rugalmas. Ja, és több vágósablonja van neki, mint bármelyik hazai webáruháznak...
És akkor jöjjenek a fényképek! Vigyázat! Fotódömping!!!









És a részletfotók - ha sok időtök van...







Köszönöm, hogy megnézted! Nagyon szép hetet kívánok a jövő hétre!

11 megjegyzés:

altalena írta...

Hűűűű dee gyönyörűűű lett! Nagyon ügyes vagy Edit!!! Mennyi virág, és harmat cseppek! Annyira szép fiús albumot készítettél, fura is volt a lányos színek után, igaz?:D Imádom ahogy a Bingó kártyákat felhasználtad! Örülök, hogy tetszettek:D Puszika:D

Virág Éva írta...

Nagyon jó lett! Gratula! És még sok ilyet mutassál;)

Szilvi írta...

Szupppppper! Lizzy nagy kedvencem amúgy is, te is vidám, részletgazdag albumot csináltál.
Ha van időd, bepötyögöd majd a műveid alá, hogy pontosan mit és honnan használtál? Engem mindig érdekelnek a források, hogy ha tetszik én is be tudjam szerezni ;-) Pl. a múltkori fafigurák is nagyon tetszettek, de itt is aranyosak a csikóhalak!
Kiváncsi leszek, ha majd megnyílik Pipi új oldala, mindig nézem, de egyenlőre semmi.

NőiCsizma írta...

Kedves Brigi!
Örömmel tölt el, hogy tetszett a Bingo kártyád felhasználása és a végeredmény! Remélem, ms is kedvet kap majd tőle!

Kedves Szilvi!
Eszembe sem jutott leírni még, hogy miket honnét szereztem be, mert nem gondoltam, hogy Én, mint kezdő tudok nektek újat mondani. Csak a scrapbook.hu-n szoktam leírni, mert ott azt olvastam, hogy illik odaírni. Most is megtalálod itt:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=16350&catid=member&imageuser=1755
A múltkori színes fafigurákat a QX Impexben vettem. Neten rájuk tudsz keresni. Ahogy Én tudom, csak itt Pécsett van üzletük, az is nagykereskedés. Esetleg telefonon meg tudod kérdezni, hogy melyik partnerüknek szállítanak, ami neked a legközelebb esik. De ha nem tudod megoldani, akkor szívesen vásárolok neked! Aug. 6-án biztos, hogy fogok menni, mert akkor jön hozzám Pippi, és Ő is kíváncsi az üzletre.
Apropó: Pippi. Még nincs készen a webáruháza, de attól függetlenül áll a rendelkezésetekre. A pippi@pippi.hu-ra írj neki nyugodtan, és elküldi neked az eddig beszkennelt választékot. De kérhetsz bármit, bármilyen témát, nagyon rugalmas és több ezer motívumot tud készíteni.
Már szeretnék Tőled is olvasni, nézegetni valamit! :)
Szép hetet kívánok Nektek!

Névtelen írta...

Hi hon!! This is so cute! I love all of the extra details!

Margó írta...

Hogy írhatsz ilyet, hogy lehet, hogy nem vagy kreatív, amikor ilyen gyönyörűséges dolgokat csinálsz?!!
Mindig csodálom a hagyományos scrap-et, mert sokkal nehezebbnek tartom, mint a digit!!!
Szeretem nézni, amiket csinálsz és légy büszke magadra:-)))))

NőiCsizma írta...

Köszönöm, Margó! Nagyon aranyos vagy!

Körmendi Ági írta...

Húú,Edit!Te egy ZSENI VAGY!Nagyon tetszik az album!Irigylem a türelmed!Ügyi vagy,nagyon!

do írta...

Hatalmasat koppant az állam a földön! Wow! Ezt az ötletet már én is eltároltam Lizzytől :D. egyszer talán az én verzióm is elkészül...
Nagyon klassz lett a vízcseppeket külön imádom! szuper ötletes és kreatív minden egyes oldalad!

kreatívhit írta...

Hát ez nagyon vidám és remekbe szabott munka lett.

Szilvi írta...

Köszi a részletes választ Edit, csak most olvastam- eddig nyaralgattunk. Ne viccelj már, hogy nem írod le a hozzávalókat, azzal az indokkal, hogy kezdő vagy- ezt senki meg nem mondaná és szuper hozzávalókat használsz, az viszont, mindenkit érdekelhet :-).
Aha, szóval Pécsett lehet kapni a figurákat. Kaptam onnan anno egy csomó kis fahalacskát, hasonló dizájnnal, akkor onnan volt ismerős. Gyorsan meg is nézem a honlapot- köszi.
Pippivel is majd felveszem a kapcsolatot akkor.
Hm....hát az igazság az, hogy én most más jellegű "alkotó tevékenységet" folytatok, ha minden igaz, a héten elkészül egy blogbejegyzés is róla- de köszönöm, hogy érdeklődtél:-).