2010. július 24., szombat

Fotókocka

Sziasztok! Na, mindenki élvezi a kellemes időt? Olyan jó ez a kis lehűlés!
Én ma megint egész nap egyedül vagyok itthon. MiriCicának ma van a 2. szülinapja, de csak holnap ünnepeljük. Ma takarítás és sütikészítés után készítettem egy fotókockát a kiscsajról. Az elmúlt két év legaranyosabb fotóit raktam rá. Mivel a kockának csak 6 oldala van, nagyon nehéz volt a válogatás! Hihetetlen, mennyit változott és hogy elrepült ez a két év!!!
Na, megmutatom a kockát:Nem lett igazán minőségi darab, mert nem volt Yabo fotókockám, ezért Én vágtam a karton darabokat is (az illesztéseknél nem tökéletes). Próbáltam akril festékkel leplezni - nem sok sikerrel.
A fotó nyomtatás sem az erősségem, főleg, ha csak vékony fotópapír van itthon...
A díszítés pedig gyorsan ment - azért, hogy forgatható legyen, nem lehet kiemelkedő virágokat, masnit, gyöngyöt rátenni. Ezeket a fotó sarkokat tegnap kaptam JóAnditól, neki már nem kell, Én viszont most nagy hasznát vettem. Rádobtam még 1-2 flittert, aztán elég is volt a cicomázásból. : )
Szerintem így aranyos lett.
Talán majd a legközelebbit szebbre tudom alkotni.
Egyébként ajándék lesz holnap a szülinapi party-n annak, aki a legsikeresebben tölti ki a Mirismereti tesztet. Ez lesz a nyeremény. : )
További szép hétvégét Nektek! 

3 megjegyzés:

Juma írta...

Szerintem nagyon szép lett! ... és nem tudom elégszer elmondani, hogy gyönyörűűű lányaid vannak! Ja, és hogy KREATÍV VAGY:-))))

do írta...

Nem semmi! Én meg a ragasztó egyébként sem vagyunk nagy barátságban... Csodállak! Én az előbb említett probléma miatt gyári Yabo kockákból sem állnék neki. Hihetetlen csaj vagy! Szuper klassz lett, tényleg nagyon tetszik!

Kósa Andrea írta...

huha... de jó kockát dobtál össze... engem mindig elvarázsolsz ezzel a volt pár félórám, vagy egy kis időm és összedobtam egy ilyen csodát... és természetesen: ISten Éltesse Mirjamot!!!