2010. július 24., szombat

Fotókocka

Sziasztok! Na, mindenki élvezi a kellemes időt? Olyan jó ez a kis lehűlés!
Én ma megint egész nap egyedül vagyok itthon. MiriCicának ma van a 2. szülinapja, de csak holnap ünnepeljük. Ma takarítás és sütikészítés után készítettem egy fotókockát a kiscsajról. Az elmúlt két év legaranyosabb fotóit raktam rá. Mivel a kockának csak 6 oldala van, nagyon nehéz volt a válogatás! Hihetetlen, mennyit változott és hogy elrepült ez a két év!!!
Na, megmutatom a kockát:



Nem lett igazán minőségi darab, mert nem volt Yabo fotókockám, ezért Én vágtam a karton darabokat is (az illesztéseknél nem tökéletes). Próbáltam akril festékkel leplezni - nem sok sikerrel.
A fotó nyomtatás sem az erősségem, főleg, ha csak vékony fotópapír van itthon...
A díszítés pedig gyorsan ment - azért, hogy forgatható legyen, nem lehet kiemelkedő virágokat, masnit, gyöngyöt rátenni. Ezeket a fotó sarkokat tegnap kaptam JóAnditól, neki már nem kell, Én viszont most nagy hasznát vettem. Rádobtam még 1-2 flittert, aztán elég is volt a cicomázásból. : )
Szerintem így aranyos lett.
Talán majd a legközelebbit szebbre tudom alkotni.
Egyébként ajándék lesz holnap a szülinapi party-n annak, aki a legsikeresebben tölti ki a Mirismereti tesztet. Ez lesz a nyeremény. : )
További szép hétvégét Nektek! 

3 megjegyzés:

Margó írta...

Szerintem nagyon szép lett! ... és nem tudom elégszer elmondani, hogy gyönyörűűű lányaid vannak! Ja, és hogy KREATÍV VAGY:-))))

do írta...

Nem semmi! Én meg a ragasztó egyébként sem vagyunk nagy barátságban... Csodállak! Én az előbb említett probléma miatt gyári Yabo kockákból sem állnék neki. Hihetetlen csaj vagy! Szuper klassz lett, tényleg nagyon tetszik!

hAnd-i írta...

huha... de jó kockát dobtál össze... engem mindig elvarázsolsz ezzel a volt pár félórám, vagy egy kis időm és összedobtam egy ilyen csodát... és természetesen: ISten Éltesse Mirjamot!!!